Mustang Jeans True denim

Typer

Kön

Storlek

Märken

Kollektion

Kategorier

Stängning

x

x

x

Historien om det legendariska Mustang Jeans True denim märket började i Tyskland 1932. Specialiserad på jeans med klassiska snitt, som än idag är ett kultelement i Mustang-företaget. De mycket bekväma modellerna av Mustang-byxor har blivit populära över hela världen. Med tiden började folk kalla dem “odödliga” för tack vare deras kvalitet på utförande kan de bäras i flera säsonger. Idag är Mustang True-denimsortimentet mycket bredare. Vi skapar en kollektion av moderiktiga kläder samt snygga accessoarer och skor. Det bredaste urvalet är förstås skor i både dam- och herrkollektioner. Sedan 2005 tillverkas Mustang-skor under varumärket Mustang.

Stilen på Mustang-skorna i varje detalj återspeglar märkets typiska stil, och behåller de klassiska elementen som är karaktäristiska för märket med den vilda mustanglogotypen. Den kombinerar tidlösa klassiker med modetrender och skapar originalmodeller. Med Mustang-skor kan du bekräfta din unikhet och självständighet. Teamet av designers kombinerar tidlösa klassiker med de senaste trenderna och skapar på så sätt originaldesign. Mustang-sloganen säger allt: “True style will never die …”. För närvarande erbjuder märket Mustang True denim herr- och damskor, och de huvudsakliga typerna av skor som produceras är låga stövlar, ankelboots, cowboystövlar, stövlar och sneakers.

Vi erbjuder ett brett utbud av storlekar och snitt av Mustang-jeans. Mustang byxor för män är märkta Tramper, Tramper Tapered, Vegas, Oregon, Michigan, Washington, Big Sur, Chino, BostenK, Frisco. Mustang dambyxor är Jasmin, Sissy, Rebecca, Julia, Caro, Mia, Moms. Mustang-kläder är också populära bland unga, främst på grund av sin höga kvalitet, design och ovanliga stil. Vårt team av designers gör allt för att se till att Mustang-kläder, Mustang-skor och accessoarer återspeglar den typiska varumärkesstilen och behåller de klassiska elementen som är karakteristiska för Mustang-märket. Vi försöker kombinera tidlösa klassiker med modetrender.

Komplettera din garderob med en del av märket Mustang idag. Butiken brandshoes.eu erbjuder ett brett utbud av Mustang-kläder, läderbälten, skor och underkläder. Vem känner inte till det världsberömda klädmärket, speciellt denim, inspirerat av den amerikanska livsstilen. Varumärket Mustang symboliserade friheten i det amerikanska “Wild West”, det var förståeligt både i engelsktalande länder och hemma – i Tyskland. Skaparna av jeans lade successivt till andra tillbehör till produktionen som skulle matcha stilen och skapa en komplett klädsel. Dessa inkluderar bälten, skor, lädervaror och särskilt kläder.

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr
preloader