Mustang Jeans för män

Typer

Kön

Storlek

Märken

Kollektion

Kategorier

Stängning

x

x

x

Mustang jeans för män är en synonym för frihet och autenticitet som en häst av denna ras har i sig. Baserat på dessa antaganden hänvisar Mustang-kollektionerna till amerikanska västern med sin atmosfär, som inte kunde sakna jeansbyxor med en idé och elegans. Mustang jeansbyxorna för män som presenteras i vår butik är ett utmärkt val för alla män som letar efter jeans med en vild själ. Mångfalden av stilar och färger kommer att tillåta varje kille att välja exakt de Mustang herrbyxor som bäst passar hans behov och smak.

Redan från början visste Mustang vem den riktade sig till, varför varumärkets filosofi är den äkthet som män letar efter, som, oavsett sin breddgrad och omständigheter, är trogna sin övertygelse och alltid är sig själva. Du behöver inte vara en riktig cowboy för att veta vad frihet betyder. Klassiskt snitt, bärkomfort och denim av bästa kvalitet är egenskaperna som kännetecknar Mustang herrbyxor.

Företaget erbjuder sina kunder ett extremt brett utbud av jeans som kännetecknas av en mängd olika stilar och intressanta skärningar, till exempel extremt bekväma jeans och Mustang Bootcut-byxor för män, med lätt utsvängda ben, som perfekt passar nästan alla typer av mansfigurer. Ett annat förslag är Mustang Slim fit herrjeans, en modell vars ben är avsmalnande längs hela längden – de kommer optiskt att smalna dina ben och göra hela figuren smalare. Skinny leg är det mest skräddarsydda förslaget för män. Benen passar hela benens längd, från låren till vaderna, varför de rekommenderas för smala men inte smala män. För älskare av klassisk stil, Mustang Straight leg herrjeans med raka ben som passar perfekt till höftlinjen. Den begränsar inte rörelsen och är extremt bekväm.

Mustang Tapered leg jeans för män är däremot snygga jeansbyxor som har en vanlig midja och ett rakt ben i låren som avsmalnar något från knäet och nedåt. De döljer perfekt dess möjliga brister, samtidigt som de betonar alla dess fördelar. De kommer att passa olika former och stilar. I sin tur är Mustang Comfort fit jeans för män ett otroligt bekvämt snitt av lösa jeans för män. De kännetecknas av ett fritt snitt som inte begränsar rörelsen. På samma sätt, mäns Mustang Regular fit jeansbyxor, den mest klassiska modellen av byxor, där benet är helt rakt. Smala män kommer att se genomsnittliga ut i sådana byxor, eftersom benen kommer att ha lite för mycket utrymme, men män med en standardbyggnad och de som är större i storlek kommer säkert att se bra ut i dem.
Snigel:

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr
preloader